Tarjoaa käytännön matemaattisten taitojen soveltamista

Niin usein lapset ihmettelevät, milloin he koskaan käyttävät matematiikkaa. Lasten mielestä matematiikka on jotain, jota heidän on opittava, ei käytännön elämäntaito. Lapsilla on viisi keskeistä matematiikkataitoa päivittäin. Pelien pelaaminen auttaa heitä näkemään näiden taitojen käytännön käyttötarkoitukset.

Livahtaa matematiikan harjoituksissa

Voisit antaa lapsellesi laskentataulukon matematiikan faktojen harjoittamiseksi. Tai voit pelata peliä hänen kanssaan. Molemmat vievät suunnilleen saman ajan, mutta yksi on paljon hauskempaa. Lapset ovat motivoituneita harjoittamaan matemaattisia tosiasioita, kun heidän menestyksensä tuntemalla heidät määrää heidän lopputuloksensa pelissä.

Livahtaa matematiikan harjoituksissa

Tekee matematiikasta hauskaa

Pelien pelaaminen on vain hauskaa. Lapsellasi on niin hauskaa, ettei hän edes tajua tekevänsä matematiikkaa. Naapuri kysyi ystävän lapsilta, mitä he tekivät sinä päivänä koulun hyväksi. He vastasivat: “Ei mitään!” Ystäväni kysyi: “Entä kolikoiden vaihto?” jota he soittivat aiemmin päivällä. He olivat järkyttyneitä ja vastasivat: “Mitä? Se oli matematiikkaa? ”

Mukana koko perhe

Matematiikkapelejä voidaan yleensä muokata, jotta koko perhe voi pelata yhdessä. Nuorempi lapsi voi lisätä noppaa yhteen, kun taas vanhempi lapsi kertoo ne. Vanhempi lapsi voi joutua aloittamaan useammalla kortilla kuin nuorempi lapsi. Vaikka pelaat peliä nuoremman lapsen tasolla, vanhempi lapsi harjoittaa ja vahvistaa jo opittuja taitoja.

Tehdään aikaa pelata matematiikkapelejä

Tehdään aikaa pelata matematiikkapelejä

Kun haluat valita pelata matematiikkapeliä tai suorittaa oppitunnin, on houkuttelevaa mennä oppitunnille. Loppujen lopuksi meidän on valmistettava matematiikkakirja tänä lukuvuonna, eikö? Vastustan ei, et. On parempi keskittyä hallintaan täydentämisen sijaan. Lapsellasi on oltava vankka perusta ennen uusien taitojen rakentamista ja oppimista. On ollut aikoja, jolloin lopetimme oppitunnit viikkoina kerrallaan, koska meillä oli hauskaa pelata peliä ja lapseni hallitsivat konseptia.

Matematiikkapelit kehittävät strategista ajattelua

Strateginen ajattelu on yksi tärkeimmistä lasten kehittyvistä taidoista. Se vaatii kykyä tarkkailla, ottaa vastaan ​​erilaisia ​​tietoja, analysoida tietoja, suunnitella ja analysoida mahdollisia ratkaisuja ja valita sopiva toimenpide.

Strateginen ajattelu on tapa ratkaista ongelmia. Joka päivä meidän on ratkaistava ongelmat. Tarvitsemme ratkaisuja joka päivä. Ongelmanratkaisu on olennainen taito ammatillisessa, perhe- ja sosiaalisessa elämässämme.